Martorell ha iniciat una segona tongada de treballs de renovació de l'asfalt en diversos carrers de la vila, que en aquest cas afectaran els barris del pla i el Torrent de Llops, amb obres que s'allargaran durant tota la setmana.

Es tracta dels carrers de Sant Antoni Maria Claret (entre la plaça de la Rosa dels Vents i l'avinguda Germans Martí), Lluís Gaya, Pep Ventura, carretera de Piera (entre la plaça del Vi i l'avinguda de Pau Claris), i la plaça de Francesc Duran. Com en les altres ocasions, se seguirà el procediment habitual de fressar el ferm i després s'aplica la capa de quitrà.

Mentrestant, s'estan enllestin t els treballs als carrers de Lluís de Recasens, Bonaventura Pedemonte, Tenor Palet i avinguda de Fèlix Duran, al barri de Buenos Aires, amb previsió que les obres es completin demà.

Tanmateix, encara quedaran pendents altres zones de la vila, de manera els treballs d'asfaltatge s'allargaran fins a mitjan de setembre. Les últimes obres es faran al carrer Gelida i plaça Font de'n Clusà, al barri de Camí Fondo.