L'Ajuntament d'Igualada està portant a terme aquestes setmanes diferents accions de manteniment i millora a les instal·lacions esportives municipals de les Comes, aprofitant la pausa de les competicions esportives.

L'actuació més important, pel nivell d'afectació, és la substitució de les dues canals centrals d'evacuació d'aigua al sostre del pavelló d'hoquei. Aquesta estructura, construïda l'any 1987, havia presentat darrerament problemes importants de degoters, que en diferents episodis havien perjudicat greument la pràctica esportiva habitual en la instal·lació. Fins i tot, l'abril del 2013 aquesta problemàtica va obligar a ajornar un partit de la OK Lliga entre l'Igualada HC i el Vic perquè la pista es va omplir de petits bassals.

Amb un cost de 40.000 euros, s'han substituït canals i claraboies, eliminant les filtracions d'aigua i dotant el pavelló de molta més llum natural, un fet que alhora ha de facilitar l'estalvi en el consum d'energia durant les hores de dia.

L'any 2013 ja es va substituir una primera canal, amb un cost de 12.000 euros. Encara restarà pendent canviar una quarta i última canalització que, en aquest cas, queda fora de la pista i, en conseqüència, s'ha considerat menys urgent. La previsió, però, és substituir-la en properes actuacions que també accions similars al sostre del pavelló contigu de bàsquet.