06 de setembre de 2014
06.09.2014

INSCRIPCIÓ | 40È ANIVERSARI I PREMIS REGIÓ7

Esparreguera inaugura la nova biblioteca de l'Ateneu

La construcció de l'equipament es va iniciar el 2007 i fins fa mig any no es va posar en funcionament Actualment té 300 usuaris diaris

06.09.2014 | 08:16
Salvador Esteve i Joan-Paül Udina després de tallar la cinta inaugural de l´equipament

Esparreguera va inaugurar ahir la Biblioteca Municipal l'Ateneu, en un acte que tot i l'amenaça de pluja va tenir la presència de gairebé dues-centes persones. Entre els assistents hi havia l'alcalde, Joan-Paül Udina i Tormo, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i Figuera.
La inauguració arriba després de 6 mesos de la seva obertura i les dades indiquen que hi ha una gran acceptació entre la població ja que més de 300 persones la visiten i fan us dels seus serveis a diari. La directora de la Biblioteca Municipal, Carla Canongia, explicava que fins ara la biblioteca ha tingut molts usuaris, moltes activitats i sobretot molta acceptació. El canvi, segons Canongia, ha estat molt gran, ja que per exemple, s'ha passat de tenir un ordinador a tenir-ne més d'una vintena i, un altre gran salt ha estat el de tenir màquines d'autopréstec i autogestió de l'usuari. Actualment, la biblioteca compta amb un fons de 27.300 volums, 5.450 audiovisuals i 105 títols de subscripcions a diaris i revistes en un espai de 1.895 m2 dedicats a la cultura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook