Una dona va morir ahir al matí en un accident de trànsit a l'altura del quilòmetre 6 de la C-55, al terme d'Olesa de Montserrat, en un punt proper al polígon industrial de Can Vinyals, en sentit Manresa.

L'accident va tenir lloc cap a 2/4 d'11 del matí, i només es va veure implicat un vehicle. Per causes que es desconeixen, el turisme en què viatjava la víctima i única ocupant del cotxe va bolcar després de sortir de la via, i la dona va quedar atrapada a dins, segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat. Això va obligar a excarcerar la víctima, i tot seguit es va procedir a l'enretirada del vehicle amb una grua.

Al lloc de l'accident es van traslladar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies del SEM. El servei dels Bombers es va requerir durant aproximadament una hora, i tot seguit ja es va enretirar el vehicle.

Tot plegat va generar afectacions considerables del trànsit en el primer dia d'un pont festiu de gran afluència de vehicles a la carretera. Com a conseqüència de l'accident es va haver de tallar la carretera en tots dos sentits de la marxa fins a 2/4 de 12 del migdia, moment a partir del qual es va habilitar el pas alternatiu, fins ben bé passada la 1.