01 de abril de 2015
01.04.2015

La fira del vehicle de segona mà d'Igualada dóna sortida al 20% dels cotxes exposats

01.04.2015 | 07:28
L´Automercat va atreure unes 3.000 persones el cap de setmana al recinte firal Can Carner

L'Automercat d'Igualada ha aconseguit donar sortida enguany a gairebé el 20% del total dels vehicles exposats. Concretament, van ser 57 els cotxes que es van vendre en el certamen celebrat aquest cap de setmana al recinte firal de Cal Carner, segons dades facilitades per l'organització. La fira de l'outlet del cotxe de segona mà i quilòmetre zero va aconseguir així mantenir la xifra de vendes, una xifra que encara es preveu que augmenti en els propers dies, quan es materialitzin els contactes que es van fer durant aquests dos dies i que encara estan en la fase de valoració de compra. Pel que fa a les visites, les xifres també es van mantenir, i Automercat va cridar l'atenció d'unes 3.000 persones, uns visitants que troben en la fira una oportunitat de cercar un vehicle d'ocasió en un recinte de 10.000 m2 i estalviar-se l'itinerari per diferents centres de venda de vehicles.
Els expositors van explicar els diferents perfils del visitant d'aquesta fira: persones amb la decisió presa de comprar un vehicle, persones del sector o aficionades al motor i visitants que passegen sense la voluntat de compra però amb interès per conèixer les ofertes. Així, els quinze expositors han pogut constatar que aquesta fira acull gent majoritàriament de la comarca de l'Anoia, però també del Baix Llobregat, el Bages i la Segarra, entre altres.
Els mateixos visitants van destacar el bon estat dels vehicles exposats, i van valorar l'ampli ventall d'ofertes, amb vehicles per a tot tipus de butxaca i de client. Com en les edicions anteriors, l'organització ha sortejat un val descompte de 1.000 euros entre totes les persones compradores d'un cotxe durant la fira. Enguany, l'afortunada ha estat Montserrat Salvador, que va comprar un Seat Altea XL.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema