Els Mossos d'Esquadra ha detingut dos homes i una dona, amb edats compreses entre els 35 i els 44 anys, com a presumptes autors de 18 robatoris amb força en cases de dues urbanitzacions de Piera (Anoia). Els pispes accedien als habitatges forçant una finestra o una porta i, un cop dins, sostreien objectes de valor. Els més habituals, entre altres, eren televisors, càmeres de fotografiar i vídeo, ordinadors, consoles, estris de cuina, electrodomèstics, joies, roba i eines. Els robatoris es van produir entre abril del 2014 i març del 2015 en domicilis de les urbanitzacions Can Bonastre i Can Claramunt. A un dels homes arrestats també se li imputa un delicte de robatori amb violència el 2013.

En aquella ocasió el lladre va sostreure la bossa de mà violentament a una dona mentre aquesta treia diners d'un caixer automàtic.

Les tres detencions són el resultat d'un dispositiu transversal entre Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Piera arran de l'onada de robatoris en aquestes dues urbanitzacions de l'Anoia. Després de diverses indagacions la unitat d'investigació va localitzar i detenir entre el 25 i el 31 de març els presumptes autors dels fets. També es va fer una entrada i perquisició en els domicilis dels detinguts, on es va recuperar alguns dels objectes sostrets en els robatoris. A més, un dels presumptes pispes ocupava immobles a la urbanització Can Claramunt, la qual cosa li permetia moure's amb facilitat per la zona sense ser detectat per la policia.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris. Un dels arrestats va ingressar a presó després de passar a disposició judicial. L'altre va quedar en llibertat amb càrrecs, i la detinguda va quedar amb llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se al jutjat quan sigui requerida.