06 de abril de 2015
06.04.2015

Montbui posarà en marxa els cinemes de Mont-Àgora la setmana que ve

Un dels objectius és convertir les sales en un espai educatiu al servei de les escoles

06.04.2015 | 00:00
Una de les projeccions de prova que ja s´han fet a la sala petita dels cinemes

Els cinemes de l'espai Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, recentment inaugurat, obriran les seves portes al públic el 17 d'abril. Tot i que en un principi es va valorar fer les primeres projeccions aquesta Setmana Santa, es va acabar desestimant perquè molts veïns són fora.
Durant un mes s'habilitarà només la sala petita, amb capacitat per a unes 110 persones, i l'Ajuntament es pren aquest període com un temps de prova, per veure quina és la demanda del públic i identificar què cal millorar. Ara bé, tot i el període de proves, el consistori ha apostat fort per aquest espai, i projectarà pel·lícules acabades d'estrenar, com La isla mínimaKingsman. Durant aquest mes de prova, el preu de les entrades serà de 3 euros.
Ara bé, els cinemes prendran més volada i vocació comarcal a partir del maig, quan obri també la sala gran, amb 422 butaques. Aleshores, el preu dels tiquets d'entrada pujaran als 6 o 7 euros, en funció de la demanda que hi hagi durant el mes de prova.
Segons ha explicat l'alcalde, Teo Romero, els cinemes Mont-Àgora combinaran la visió cultural i la comercial. "Entenem el cinema més com a cultura que com a oci", afirma Romero. De fet, els cinemes estan a l'Espai de les Arts i el Coneixement Mont-Àgora, que inclou una nova biblioteca, un vestíbul-cafeteria, un espai d'exposicions i les dues sales de projeccions. La gran, que obrirà en unes setmanes, servirà també d'auditori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema