El departament de Joventut de l'Ajuntament d'Igualada ha obert la convocatòria per a la tercera edició del projecte Impuls Igualada, emmarcat dins els seus pressupostos participatius. La dotació per a aquesta edició és de 5.000 euros, que serviran per subvencionar i fer realitat diferents projectes impulsats per joves que es duran a terme durant la Setmana Jove, del 29 de juny al 5 de juliol. Les propostes han d'anar adreçades al col·lectiu dels joves i han de ser sostenibles, sense ànim de lucre i amb un cost màxim de 2.000 euros. Hi poden participar entitats,

col·lectius de joves i joves a títol individual de 14 a 35 anys, que vulguin dur a terme activitats obertes a la ciutat d'Igualada.

El proper 9 de maig es durà a terme una assemblea a la qual estan convocats els autors de les diferents propostes, els de les entitats i els joves que tinguin ganes de col·laborar en l'elaboració del pressupost participatiu del departament de Joventut del 2015. En aquesta assemblea es decidirà com es reparteix el pressupost i seran els mateixos joves que hauran de consensuar com es fa aquest repartiment de recursos.

Prèviament, es durà a terme una reunió individual per tal de veure la viabilitat de cadascuna de les propostes fetes. Per presentar les propostes cal omplir una butlleta que es pot descarregar al web www.igualadajove.cat.