11 de abril de 2015
11.04.2015

Les emergències al CAP d'Olesa entren en campanya

El candidat del POI, Juanjo Vílchez, es marca com a prioritat de mandat que les guàrdies i serveis nocturns tornin a l'ambulatori local

14.04.2015 | 10:45

Juanjo Vílchez, número 1 de la nova candidatura del POI (Partit Olesà Independent), ha anunciat que el seu primer compromís serà recuperar el servei d'emergències mèdiques al CAP d'Olesa. Les retallades en aquest àmbit van portar una dura batalla veïnal.
Juanjo Vílchez, en la presentació que va fer del seu partit a Olesa la nit de dijous, també va sortir al pas de les crítiques que rep de formar part del bloc de dretes i de tenir actituds poc democràtiques. "Ni poc democràtic ni hereu del franquisme", assegura el líder del partit. Aquesta primera intervenció prèvia a les eleccions d'enguany va tenir com a principal fil argumental aquestes acusacions. Vílchez va posar la seva trajectòria de 16 anys al capdavant de la formació com a principal argument. Va recordar els seus membres i l'exalcalde d'Olesa i fundador del POI, Arseni Martells, qui va exercir la condició d'alcalde olesà abans de les primeres eleccions democràtiques del 1977, i que posteriorment va ser també regidor d'Olesa, segons recull el web de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema