Entre les parades del dia de Sant Jordi a Igualada hi haurà aquest any l'escriptor més il·lustre de la ciutat. L'alcalde, Marc Castells, signarà exemplars del seu "Marca Igualada: la ciutat que estem fent", a la parada que CiU farà a la plaça de Cal Font. Amb aquest títol, Castells juga amb el seu nom propi, que ha estat reconvertit a un eslògan per anunciar i reivindicar la seva obra de govern. De fet, durant tot el mandat, l'alcalde ha utilitzat aquesta etiqueta a Twitter per explicar les inauguracions o projectes que el govern ha impulsat.

Segons ha pogut saber Regió7, en el llibre, Castells repassa algunes reflexions sobre la ciutat que governa des de fa quatre anys. El llibre es publicarà el mateix 23 d'abril, un mes i un dia abans de les eleccions municipals. La publicació consta de 13 capítols repartits en 86 pàgines, en què Castells ha abocat les seves opinions sobre temes centrals d'Igualada, tant del passat com del futur de la ciutat, que combina amb anècdotes i experiències municipals.

Alguns dels temes que aborda en aquest llibre són la projecció de la ciutat a l'exterior en diferents àmbits (cultural, econòmic, industrial...), la construcció d'una marca de ciutat, el bon govern i la gestió responsable, l'impuls de la indústria com a base de l'economia local, l'aposta per ser una ciutat universitària de referència, el suport als col·lectius vulnerables o el desenvolupament d'un projecte de ciutat amable.

En principi s'han encarregat un total de 5.000 exemplars, que es repartiran gratuïtament el dia de Sant Jordi. La publicació ha estat escrita pel mateix Castells i editada per CiU.