La candidatura de Socialistes d'Igualada (PSC-PM) continua el compte enrere per a les eleccions del 24 de maig i aquest dilluns a la nit, a través de Twitter, ha desvelat quin serà el seu eslògan de campanya: "El futur d'Igualada pot i ha de ser diferent". Amb l'objectiu de consolidar-se en el paper d'alternativa a l'actual govern de CiU i ERC, els Socialistes projecten una mirada de canvi i d'esperança en un futur millor, tot pensant en els igualadins del present i en els de les properes generacions.

A més de l'eslògan "El futur d'Igualada pot i ha de ser diferent", també s'ha donat a conèixer la imatge gràfica de la campanya que està protagonitzada per una fresca i dinàmica il·lustració. El disseny té com a base el traç de la rosa socialista que aplega diferents persones per mostrar la voluntat d´obrir-se a la ciutat que, al seu torn, hi està representada amb diversos elements emblemàtics.

L'eslògan de precampanya "L'alternativa realista" continua tenint protagonisme amb el mateix objectiu de resumir que, després de 4 anys de govern de CiU i ERC, només Socialistes d'Igualada pot representar l'alternativa. Tots dos missatges compartiran espai en el mes que queda de campanya per a les eleccions.

Presentació de la llista el dia 30 d´abril

El dijous 30 d´abril, Socialistes d'Igualada presentarà la seva candidatura amb un acte públic al pati de l'Antic Escorxador que començarà a les 8 del vespre i que comptarà amb diferents intervencions com les del mateix candidat Jordi Riba i de l'exalcalde Jordi Aymamí. Els membres de la llista ja es van donar a conèixer fa uns dies. En destaca la joventut dels integrants, la presència de dones, d'independents i la combinació de persones amb experiència de govern a Igualada i cares noves.