Els anoiencs han donat bona mostra de la seva solidaritat en la campanya Cap nen sense bigoti, que ha aconseguit recollir 12.000 litres de llet a les 12 oficines de La Caixa a l'Anoia i centres associats a l'Obra Social La Caixa.

En total, la campanya ha recaptat 298.000 litres de llet a tot Catalunya. D'una banda, els catalans han portat físicament 175.000 litres a les 1.422 oficines que té l'entitat al territori. I d'altra banda, les aportacions fetes fins ara als canals electrònics sumen un valor de 123.000 litres.

Impulsada per l'Obra Social La Caixa i el Banc dels Aliments, la campanya pionera en la recaptació d'un únic producte, la llet, també ha tingut una forma de recollida nova. Després d'una setmana sencera en què totes les oficines han estat al servei de l'Obra Social, s'ha aconseguit que recullin una mitjana de 113 litres per oficina. Així mateix, CaixaForum i els centres de gent gran que té l'Obra Social La Caixa al territori han servit de promotors i escenaris d'aquesta iniciativa solidària en benefici de les famílies en risc d'exclusió social.

A partir d'ara, els qui ho desitgin poden continuar col·laborant en la recollida fins al 20 de juny fent aportacions econòmiques als canals electrònics: web Microdonatius de La Caixa (www.lacaixa. es/microdonatius), portal de www.lacaixa.es, o per altre sistemes de l'entitat. També es pot fer una compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.