El servei de consolidació i creació d'empreses del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha contribuït a crear 37 noves empreses a Martorell de diferents sectors (restauració, comerç, professionals independents, agències de viatges, agrícolesÉ). El balanç de l'any d'aquests organisme municipal també indica que s'ha assessorant un centenar de projectes durant l'any 2015.

L'agent de desenvolupament, Sandra Alarcón, ha estat al davant del servei, que treballa amb les pautes del programa Catalunya Emprèn. L'assessorament que reben els emprenedors és de caràcter jurídic, comercial, financer i organitzatiu, i se'ls facilita ajuda en els tràmits d'ajuts i capitalització de l'atur facilitant un certificat de viabilitat del projecte per accedir en millors condicions al finançament del projecte.

En el darrer any el servei ha realitzat assessoraments individuals d'orientació i assessorament per al desenvolupament d'un centenar de projectes empresarials i 141 seguiments tècnics individuals de consolidació i assessorament a 44 empreses ja constituïdes. Els emprenedors que han estat assessorats a través del servei tenen edats compreses entre els 33 i els 45 anys i cal destacar que un 20% tenen formació universitària, un 52% estudis secundaris, i el 28% restant estudis primaris.

A banda d'això, el Molí Empresa ha organitzat durant el 2015, 18 accions formatives per a emprenedors i empreses, amb la participació total de 230 persones.

Les accions d'orientació i formació del centre segueixen un procediment d'atenció a l'emprenedor certificat per la norma de qualitat ISO/9001/2008, amb recepció i seguiment del projecte de forma personalitzada.