El fred d´aquest diumenge de Pasqua no ha fet arronsar els caramellaires de Calaf que, des de bon matí, han recorregut carrers i places del municipi per compartir amb els calafins els cants i les danses típiques d´aquestes dates.

A les 9 del matí s´ha donat el tret de sortida des del passeig Santa Calamanda. A partir d´aquí han fet arribar la música fins a una desena de llocs del poble, inclosos punts allunyats del centre com són el Barri Nou i La Pineda.

En acabar la missa, a l'interior de l'església Sant Jaume, el grup de caramelles ha ofert tot el seu repertori que enguany constava de tres peces: "La Santa Espina", "La Balanguera" i "Sant Ferriol". En acabat, els caramellaires també han cantat i ballat a la plaça Gran.

La darrera cantada ha tingut lloc a la cèntrica plaça Barcelona ´92 on, cap a la una del migdia, ha començat la ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega.

L'AMPA de l'Escola Alta Segarra, amb la participació de l'Escola Municipal de Música de Calaf i l'Institut Alexandre de Riquer, és l'entitat responsable d'organitzar les Caramelles de Calaf. El grup de caramellaires està format per un nombrós cor, els instrumentistes i els dansaires.

La celebració de Pasqua a Calaf s´ha tancat amb el ball que ha acollit la Unió Calafina amb el duet Stres Band.