"L'Hospital de Martorell necessita un seguit d'inversions urgents". Aquesta és una de les principals reclamacions que l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha fet al conseller de Salut, Antoni Comín, durant la reunió que van mantenir a la seu del departament a Barcelona, on van tractar la necessitat de millorar els serveis assistencials de Salut a Martorell.

Fonollosa va reivindicar la importància de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell com a centre hospitalari de referència de l'àrea d'influència del Baix Llobregat Nord, amb uns 160.000 usuaris, i considera que és imprescindible una dotació de recursos més grans per a una atenció òptima.

Segons l'alcalde de Martorell, "tenim un hospital amb un servei d'urgències que necessita una inversió urgent per a la seva ampliació". Durant la reunió, es va posar sobre la taula "la millora de serveis assistencials, l'índex de tarifa en la contractació del servei català de la Salut i que calen més inversions per aplicar el Pla estratègic que està desplegant el centre", segons ha apuntat Fonollosa.

L'alcalde de Martorell ha subratllat el compromís del conseller d'atendre les peticions per millorar els serveis a Martorell, malgrat les dificultat econòmiques de la Generalitat, i de seguir treballant conjuntament per millorar els serveis sanitaris als martorellencs i els ciutadans de la zona del Baix Llobregat Nord. De la mateixa manera, l'alcalde ha assenyalat que la resposta del conseller a les demandes de Martorell va ser molt positiva.