Un particular ha trobat aquest dimarts al migdia la dona que es va perdre dissabte passat a Martorell, segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'home ha localitzat la dona, Consol Vinuesa de 78 anys i veïna d'Olesa de Montserrat, a la zona de Can Amat.

Segons els Bombers de la Generalitat, la dona es troba bé i serà trasllada a un centre hospitalari per fer-li una revisió mèdica.

Un familiar seu va avisar als Mossos d'Esquadra de la desaparició aquest dilluns al voltant de les deu del matí. La dona es va perdre després de sortir de l'Hospital de Martorell amb la intenció d'agafar un autobús en direcció a Olesa de Montserrat. Duia pantaló fosc i jaqueta negra, pateix alzheimer i es va desorientar.

La recerca es va iniciar dilluns i aquest dimarts s'havia reprès amb la participació de diversos efectius dels Mossos d'Esquadra, Policies Locals de Martorell i Olesa de Montserrat i set dotacions i una unitat canina dels Bombers de la Generalitat.

La recerca s'ha dut a terme al voltant de l'Hospital de Martorell, a la zona de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat i de la parada d'autobús i a prop del riu Anoia a Martorell. No obstant, un treballador ha trobat la dona aquest migdia a la zona de Can Amat.