El grup Inditex posa els peus a Igualada. Ho fa a través d'un projecte que és en part solidari i, en part, comercial. Aquest divendres obre portes la botiga Massimo Dutti en el format For&from (producte de temporades anteriors que surt dels magatzems d'Inditex). Per a l'aterratge a Igualada, el grup tèxtil ha triat un soci ben especial: Moltacte, empresa per a la inclusió social de persones amb problemes, sobretot, mentals. que a Igualada es presenta de la mà de taller Àuria.

Per a la seva entrada a la capital de l'Anoia, el grup Inditex ha triat un edifici emblemàtic, la casa modernista cal Barrab, al centre de la ciutat, l'antiga Franquesa. Cal Barrab és una de les obres més notables de l'arquitecte Isidre Gili i Moncunill i és un dels atractius que la firma d'Ortega ha valorat per venir a Igualada. Construït el 1905, al xamfrà de carrer Custiol amb el carrer del Roser, es tracta d'una de les joies modernistes al centre de la ciutat. La botiga queda instal·lada a la planta baixa. La intervenció arquitectònica ha consistit en buscar el màxim de llum exterior i distribuir els 300 m2 de l'interior en diferents espais per distribuir-hi les col·leccions homes/dona.

En la inauguració de l'establiment, els representants del grup Inditex van destacar que es tracta d'un projecte que econòmicament es demostrarà viable i que deixarà beneficis socials i econòmics. Els primers perquè ocupa 15 persones, 10 de les quals amb discapacitat, i contribueix a reduir els estocs no venuts durant la temporada.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, compromès amb la implantació de Massimo Dutti a la ciutat, destaca que l'obertura d'un nou establiment al centre de la ciutat reforça el seu model de ciutat comercial oberta, en oposició al model de les ciutats que han apostat per fer grans zones comercials allunyades del centre.