Vilanova del Camí rebrà prop de 114.000 euros de la Diputació de Barcelona destinats, entre altres qüestions, a la dinamització econòmica de la població. Una de les ajudes més importants, 18.000 euros, s'invertiran en la dinamització dels polígons dels Plans. En matèria de promoció econòmica, la Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de prop d'11.000 euros per a un projecte singular del sector estratègic del paper i la seva cadena de valor i 4.500 euros més per a la dinamització comercial que se sumaran als prop de 2.000 euros més que s'han concedit per a accions de foment del comerç local.

Una altra de les partides importants, 17.000 euros, s'ha concedit per a projectes d'integració i joventut i 7.000 euros més es destinaran a cursos de formació per a adults i infants.

La Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de 7.000 euros per a activitats esportives dins el programa Viu&Belluga't i prop de 4.000 més per al programa "Tots i totes podem fer esport" amb la finalitat de prevenir l'exclusió social. També s'ha aprovat una ajuda de 2.300 euros per a la millora de material esportiu de fitness, skate i work out.

L'ens provincial també ha concedit un ajut econòmic de prop de 8.000 euros per al manteniment de les escoles bressols municipals i un altre de 5.000 euros que servirà per a l'adquisició de nous aparells de cardioprotecció.

Altres projectes que han estat objecte de subvenció de la Diputació són el Rewind Festival que se celebra a la població, un projecte turístic d'autoguies per descobrir i promoure el patrimoni local, i un programa destinat als animals de companyia, amb una aportació de 1.000 euros per a cadascun dels projectes.