Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, de 22 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i paquistanesa, veïns d'Olesa de Montserrat i Badalona, com a presumptes autors d'un delicte de coaccions i un delicte d'agressió sexual.

La investigació policial es va posar en marxa el gener passat, quan els Mossos van tenir coneixement que un comercial d'una companyia de la llum va fer tocaments a una dona mentre li oferia un contracte nou. Segons la víctima, el comercial va aprofitar un moment en què ella es trobava d'esquena per arrambar-se al seu darrera. Tot seguit, li va tocar les cames mentre li explicava les condicions del contracte. En aquestes circumstàncies, la dona es va espantar i va decidir signar el contracte per finalitzar com més aviat millor la visita minuts abans que arribés un familiar seu al domicili i el comercial va marxar del lloc.

Mentre investigaven aquest cas, els Mossos van rebre una segona denúncia per un fet molt similar. En aquest altre cas l'implicat també era un comercial que es va arrambar a la víctima, li va tocar el cul, i quan la dona es va girar per fer-lo fora de casa, li va tocar els pits.

Els mossos van esbrinar que tot i la semblança dels dos fets, l'autor no era la mateixa persona sinó que es tractava de dos comercials que treballaven per la mateixa empresa.

Finalment els dos joves van ser detinguts a principis de maig acusats d'un delicte de coaccions i agressió sexual. Tots dos van passar immediatament a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada.