La segona edició del Vadefoodies d´Igualada presenta el primer mercat de vins de taller, nomenat «Vadevins»

El mercat, que es durà a terme durant l´1 i el 2 de juliol, consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes, on les bodegues de la zona oferiran una degustació dels seus vins més exclusius.

Vadevins es trobarà a la Sala de les Encavallades del museu de la Pell d´Igualada des de les 11:30 h del matí.

Durant l´acte es durà a terme una rebuda per part d´Agustí Torelló i els representats dels cellers i les botigues de vins del municipi. Posteriorment es farà una taula rodona sobre el disseny del vi, que comptarà amb la moderació de l´artista igualadí Ramon Enrich i la participació dels dissenyadors Claret Serrahima, de Clase Bcn, i Gabriel Morales, de Dorian. A més, també hi serà present la periodista Núria Martí, del blog Pretty Wines.

Per finalitzar, es podrà gaudir dels tasts dels vins de taller o vins experimentals, que es duran a terme cada hora, amb una pausa al migdia.

Vadefoodies es presenta com una gran oportunitat per tastar productes únics del territori. A més, destinarà els beneficis del mercat a la Fundació Esclerosi Múltiple, en el marc de la campanya solidària Mulla´t.