El cos de la Guàrdia Civil ha entrat aquest dimarts al matí a l'Ajuntament de Masquefa (Anoia) per demanar informació relacionada amb contractacions a l'empresa Efial. En concret, el consistori informa a través d'un comunicat que un agent de la Guàrdia Urbana s'ha personat a les dependències municipals a les 11.53h i ha entrat pel registre d'entrada de l'Ajuntament un requeriment d'informació en forma de "manament judicial" sol·licitant documentació relacionada amb Efial.

El consistori informa que l'àrea de Secretaria recopilarà tota la informació per lliurar-la a les autoritats competents. De la seva banda, el batle, Xavier Boquete, ha manifestat que "col·laborarem amb la justícia en tot allò que puguem", però ha lamentat que "la premsa n'hagi tingut coneixement abans que l'ajuntament rebés el requeriment".

El govern municipal ha convocat una Junta de Portaveus per aquesta tarda a les 18:30h per tal d'informar dels fets als grups municipals i efectuar tots aquells aclariments necessaris, segons informa el consistori a través d'un comunicat.