El Servei Català de Trànsit informa que ahir dissabte a la tarda va registrar-se un sinistre viari mortal al punt quilomètric 585 de l´A-2 a Abrera (Baix Llobregat) en sentit Barcelona. Els Mossos d´Esquadra van rebre l´avís a les 17.40 hores.

Per causes que encara s´estan investigant, hi va haver un accident amb una motocicleta implicada. A causa del sinistre, el conductor del vehicle de dues rodes va resultar ferit molt greu, en estat crític, i va ser traslladat a l´hospital de Bellvitge, on posteriorment va morir. Es tracta de J.G.T., de 56 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Llobregat.

Arran del sinistre, es van activar cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter i una ambulància del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l´afectació viària, des de les 17.40 fins a les 18.57 h l´A-2 va estar tallada a la zona d´Abrera/Esparreguera en sentit Barcelona i es van fer desviaments pel lateral de l´AP-7. Aquesta restricció, però, va comportar retencions. A les 18.57 h es va reobrir la via en sentit Barcelona però, tot i això, es va arribar a un màxim de retenció de 3km. Finalment, cap a les 20.00 h, la situació es va normalitzar.