22 de febrer de 2017
22.02.2017
40 Años
40 Años

Calaf inverteix en les primeres propostes dels pressupostos participatius

Compren un equip de so i llum per al poble, que és una de les inversions més demanades pels veïns

21.02.2017 | 23:10

Durant els actes de la darrera festa major d'hivern, l'Ajuntament de Calaf ha estrenat un nou equip de so i llum, una adquisició que ha fet arran de les peticions que hi va haver en el darrer pressupost participatiu. Era una de les propostes que van obtenir més punts en els primers pressupostos participatius promoguts pel consistori calafí.

De manera paral·lela, s'ha començat a posar fil a l'agulla als altres sis projectes. Per aquest motiu, regidors i tècnics s'estan reunint amb les entitats promotores de les iniciatives per tal de marcar el full de ruta que cal seguir.

Durant aquest 2017 executaran els set projectes que van obtenir més punts en les votacions celebrades durant la primera quinzena de gener. El que va situar-se en primera posició va ser el projecte de millores al barri de la Pineda. Seguidament es va situar el Projecte pati, per a l'adequació del pati de l'escola Alta Segarra, seguit de la millora de l'enllumenat de la pista de bàsquet del pavelló poliesportiu municipal, la rehabilitació de la façana de l'edifici de la Unió Calafina, l'actuació al bosc del Rentador i l'adquisició, ja realitzada, d'un nou equip de so i llum per a les festes de Calaf. Més de 650 calafins van participar en les votacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema