Els Mossos van detenir dimecres tres homes acusats de dos robatoris amb força a dos domicilis de Martorell. Es tracta de tres veïns de Barcelona, d'entre 25 i 45 anys, i de nacionalitat georgiana.

Els fets van tenir lloc el mateix dimecres, quan un testimoni va alertar que tres homes amb armilles d'obra estaven intentant forçar la porta d'un edifici. En comprovar que algú els havia vist, però, havien fugit. Amb tot, el dispositiu policial que es va activar i els va localitzar asseguts a la ter-rassa d'un bar. La policia els va identificar i va comprovar que tenien 13 antecedents anteriors per delictes contra el patrimoni, motiu pel qual els va dur a comissaria. Mentrestant, una altra patrulla policial va localitzar un vehicle relacionat amb els tres homes i va comprovar que, mitjançant un imant sota el cotxe, hi havia eines susceptibles d'haver estat utilitzades per cometre el robatori.

En concret, la policia va trobar un joc de rossinyols i tres tornavisos. Alhora, a la guantera del cotxe hi havia un mòbil de gamma baixa, fet que va incrementar les sospites de la policia.

A part dels fets comesos, el dia abans els Mossos també havien rebut una denúncia per un robatori amb força en un domicili ubicat a quatre portals de distància del lloc on havien volgut entrar aquesta vegada. Davant les evidències, i tenint en compte els fets del dia anterior, la policia va detenir els tres individus com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicilis. Un d'ells, en grau de temptativa. Després de passar a disposició judicial, el magistrat de guàrdia va decretar la llibertat amb càrrecs per a dos d'ells. Per al tercer, Estrangeria va decretar l'expulsió de país.