01 de març de 2017
01.03.2017
40 Años
40 Años

Martorell s'adhereix al Pacte Nacional per a una societat digital que impulsa el Govern

03.03.2017 | 20:39

Martorell s'ha adherit al Pacte Nacional per a una Societat Digital, que impulsen el Govern de la Generalitat, les quatre diputacions, les entitats municipalistes i Localret. L'objectiu és desplegar i coordinar les infraestructures tecnològiques que assegurin la igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans i empreses de Catalunya i consolidar l'administració digital.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Intern i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, va exposar en la sessió del darrer ple de febrer que «amb aquest Pacte Nacional el Govern, les diputacions i les entitats municipalistes es comprometen a treballar de manera coordinada en cinc àmbits bàsics».

El govern municipal ha informat a través del seu web que «el document advoca per desplegar i gestionar les infraestructures tecnològiques i de comunicacions electròniques que assegurin la igualtat d'oportunitats per a tots els territoris, la ciutadania i les empreses de Catalunya». També pretén desplegar l'estratègia de territori intel·ligent del Govern català (smartCAT), tot integrant iniciatives locals i supralocals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema