10 de març de 2017
10.03.2017
40 Años
40 Años

L'Ajuntament d'Olesa estudia com cobrir la riera de Can Carreras

El projecte fa cinc anys que es va calcular en més de dos milions d'euros

10.03.2017 | 10:22
Zona de la riera de Can Carreras

L'equip de govern d´Olesa de Montserrat ha encarregat un estudi per actualitzar els costos de l´actuació al carrer conegut com a Riera de Can Carreras, un projecte que fa cinc anys es va calcular en més de dos milions d'euros.

L´Ajuntament d´Olesa ha decidit moure fitxa en l´ambiciós projecte de cobriment de la riera de Can Carreras, la gran riera urbana que travessa el municipi. L´actuació es va incloure dins el projecte d´intervenció integral al nucli antic d´Olesa, subvencionat per la Llei de Barris de la Generalitat, i ara que el govern català permet al consistori olesà allargar el projecte fins al 2018, l´Ajuntament ha encarregat un estudi tècnic complementari per tal de fixar els costos econòmics que tindria el projecte actualment.

L´alcaldessa d´Olesa, Pilar Puimedon, ha justificat la decisió afirmant que el soterrament de la riera és un projecte «de grans dimensions» i que, per tant, cal revisar-ne el primer estudi: no només per actualitzar-ne els costos sinó també per fer-ne un repàs global exhaustiu

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Enllaços recomanats: Premis cinema