Prop de 400 joves de l'Anoia han passat per Fira Futur de Masquefa, el que per als organitzadors de la mostra d'estudis per als joves és una bona xifra, més importants que la dels darrers anys. La fira va tenir lloc dimecres i ahir l'Ajuntament en feia la valoració.

La Fàbrica Rogelio Rojo va ser durant un dia un lloc per informar-se i rebre orientació acadèmica i laboral de professionals, centres acadèmics, cossos de seguretat i institucions.

Fira Futur ha fet un pas més aquest any 2017 en la seva consolidació com a projecte de referència al territori pel que fa a orientació acadèmica i laboral per a joves. Més de 400 estudiants de la comarca de l'Anoia van participar aquest dimecres 8 de març de l'onzena edició d'aquesta jornada organitzada per l'Ajuntament de Masquefa en el marc de la Xarxa de Transició Escola-Treball Anoia Sud.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, ha explicat que «fa un goig enorme veure com cada any més gent s'implica en el projecte i la resposta tan positiva que genera». També va remarcar el caràcter col·lectiu i coral d'aquest projecte, «que no és només de Masquefa, sinó que també implica pobles veïns».