18 de març de 2017
18.03.2017
40 Años
40 Años

La capital de l'Anoia dóna ajuts per fer millores en pisos de lloguer social

17.03.2017 | 23:47

L'Ajuntament d'Igualada ha obert, entre els dies 1 de març i 13 d'abril, el termini de sol·licitud de subvencions per adequar habitatges privats buits que puguin ser destinats a lloguer amb preus assequibles. Se subvencionen les millores de les condicions d'habitabilitat, accessibilitat i eficiència energètica exigides per la normativa i que, posteriorment, puguin ser destinats a lloguer amb preus assequibles.

Aquesta és una mesura engegada aquest any que es deriva de l'acord per l'actual pressupost municipal subscrit entre el govern de CiU i el grup dels Socialistes d'Igualada. La intenció de la proposta és mobilitzar el parc d'habitatges en desús i, per davant de grans projectes de rehabilitació, es valoraran les intervencions de petit abast, de manera que s'assoleixi un màxim repartiment d'ajuts i augmentin els habitatges a disposició de la Borsa d'Habitatge Social de l'Oficina Local d'Habitatge.

Poden benificiar-se de les subvencions tots els propietaris d'habitatges buits que es comprometin a destinar-los a aquest fi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook