Afectats per lesions medul·lars de la Fundació Institut Guttmann alerten els alumnes d'Esparreguera dels perills de determinades conductes imprudents a la carretera i en la pràctica d'activitats de lleure.

Formadors de la Fundació Institut Guttmann, amb la col·laboració de la Policia Local d'Espar-reguera, han dut a terme quatre sessions de sensibilització dirigides als alumnes de 4t d'ESO de l'institut El Castell durant els dies 15 i 16 de març. L'objectiu d'aquestes sessions ha estat estimular actituds de precaució davant de l'increment de la incidència de traumatismes cranioencefàlics i de lesions medul·lars entre la població jove, a causa principalment dels accidents de trànsit i de les activitats esportives i de temps lliure.

Aquestes xerrades amb la Fundació Institut Guttmann formen part del programa GAME OVER, que vol aconseguir la sensibilització i l'educació per reduir la incidència de les conseqüències irreversibles que pot tenir qualsevol traumatisme que lesioni el sistema nerviós central