L'Ajuntament dels Prats de Rei ha adjudicat els darrers dies les obres d'arranjament de la piscina municipal, a l'empresa Tehorsa, Técnicas del Hormigón Armado, S.A., per un import de 109.598,29 euros. Es tracta d'unes inversions importants que afecten el vas de la piscina, al qual es reduirà la profunditat.

El regidor d'Esport, Toni Gallego, ha explicat que «ja fa molts anys que la piscina municipal necessitava una adequació i la prioritat de l'Ajuntament era fer les obres en aquest mandat». Aquest objectiu sembla que es podrà complir. Sobre la profunditat del vas actual, Gallego explica que «és excessiva» i per això «el projecte inclou disminuir-la, així com substituir els revestiments i paviments interiors existents».

També se substituirà el paviment de la zona de platja, ja que està força malmès. D'aquesta manera, segons l'explicació del regidor d'Esports dels Prats de Rei, «es milloran substancialment les condicions de sostenibilitat, accessibilitat i seguretat de la instal·lació. L'objectiu del consistori és assolir dos objectius principals i molt importants: un consum inferior d'aigua i de costos de manteniment i més seguretat per als usuaris fent més còmode el desplaçament per l'interior de la piscina».

Per a Toni Gallego, «amb la substitució dels paviments interiors de la piscina per nous materials antilliscants, aconseguim més seguretat i confort per als banyistes». I el regidor també considera que «amb aquesta actuació també eliminem els graons d'accés al recinte de platja, i així aconseguim una millora significativa a nivell d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda». Cal dir que també és prevista la substitució de la tanca perimetral per una de nova.

El termini d'execució de l'obra és previst que sigui de dos mesos i que els treballs s'iniciïn a principi del mes d'abril. La Diputació de Barcelona contribueix econòmicament i fa possible que un municipi com els Prats de Rei pugui tenir la piscina adequada.