29 de març de 2017
29.03.2017
40 Años
40 Años

Els estudiants d'enginyeria d'Igualada troben tots feina

La universitat diu que l'èxit es deu a la bona relació amb les empreses

29.03.2017 | 08:13
Els estudiants d'enginyeria d'Igualada troben tots feina

El cent per cent dels alumnes que el curs passat van estudiar enginyeria al Campus Universitari d'Igualada tenen feina, segons dades de la mateixa institució universitària, que ha elaborat un estudi sobre la inserció laboral dels exalumnes. L'anàlisi l'ha fet l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Pel que fa als graduats en Enginyeria Química, el 64% dels exalumnes manifesta que abans d'acabar la carrera ja treballaven, el 27% van aconseguir la seva primera feina només un mes després d'acabar els estudis, i el 9 % restant van trobar feina en menys de sis mesos. Les xifres són similars en el cas dels graduats en Organització Industrial: el 67% va trobar feina abans d'acabar els estudis i el 33% restant ho va fer abans de sis mesos.

Aquest índex d'ocupació laboral i la possibilitat de fer pràctiques en empreses durant la carrera són dos dels punts forts de l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, que aquesta setmana passada va difondre la seva oferta formativa al Saló de l'Ensenyament que s'ha celebrat a Barcelona.

Per als responsables de l'EEI, el fet que els alumnes trobin feina de seguida que acaben es deu al fet que la formació es fa tenint molt present les necessitats de les empreses d'Igualada i de la comarca, i a la col·laboració constant i el vincle permanent entre empreses i universitat.

A més dels graus en Enginyeria Química i en Organització Industrial, l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, dins del Campus Universitari, també imparteix l'ADE Industrial impulsat per la UPC i la UOC (una doble titulació de Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Grau en Administració i Direcció d'Empreses), i un màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa. El Campus Universitari d'Igualada també imparteix un Grau en Infermeria i un Doble Grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, a més de diversos postgraus impulsats per la UPC, la Universitat de Barcelona, Eada Business School i la Unió Empresarial de l'Anoia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema