Calaf inicia aquest dijous canvis en alguns carrers per millor la mobilitat a les vies. La primera actuació tindrà lloc dijous al carrer Teixidor i, després de Setmana Santa, es farà a l'avinguda de la Pau. També s'estan estudiant millores en els carrers del Dr. Llorens, de Torra i Closa i dels Geladors.

Aquests canvis estan avalats pels informes dels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Calaf i s'han avaluat a partir de l'Informe de Mobilitat que la Diputació de Barcelona va fer l'any 2005, i que l'actual govern municipal ha recuperat, segons han explicat fonts de l'equip de govern.

La primera modificació tindrà lloc aquest dijous en el primer tram del carrer Teixidor, el que connecta el raval de Sant Jaume amb el passeig de Santa Calamanda. Consistirà a canviar la línia d'aparcament d'una banda a l'altra i afegir, en el mateix costat on s'aparcarà, una zona de càrrega i descàrrega.

Actualment, en aquesta via, que és de sentit únic de circulació, no hi ha cap zona de càrrega i descàr-rega. Això provoca que l'activitat comercial de la zona ocupi part del carril de circulació i dificulti el pas dels vehicles. En l'obra es perdran dues places d'aparcament, que es volen substituir per aparcaments en solars buits.