Els farmacèutics de l'Anoia s'implicaran amb el departament de Salut per tal de difondre informació a través del canal La Meva Salut, una eina digital que ha desenvolupat el departament de Salut de la Generalitat. A través d'aquest espai, els usuaris poden accedir directament a informació de la històrica clínica, a la recepta electrònica, a les proves diagnòstiques i als informes mèdics, entre d'altres.

La finalitat de La Meva Salut és millorar la qualitat de l'atenció, segons han explicat fonts del departament. Facilita la consulta de les dades i, per tant, promou la coresponsabilitat de la persona en la cura de la seva salut. «És un espai digital segur que fa possible que la ciutadania, a través d'una identificació digital, pugui accedir a la seva informació personal de salut i des d'on pot fer també tràmits i consultes», segons han indicat les mateixes fonts.

Aquesta nova eina obre moltes possibilitats en telemedicina. Té un potencial important com a complement de les visites presencials mitjançant l'eConsulta i s'implanta a Igualada.