La fira Automercat, que enguany celebra la seva 16a edició, canvia d'ubicació tot buscant un espai obert, al carrer. Els més de 300 cotxes de segona mà, seminous i km 0 formaran l'outlet més gran de la comarca en vehicles d'ocasió i estarà situat al mig de l'avinguda d'Europa d'Igualada, al barri de les Comes.

Amb aquest canvi, Fira d'Igualada, organitzador de l'esdeveniment, vol apropar la fira al visitant i crear un nou espai amable d'interacció entre comprador i visitant que sigui accessible i cridi a tothom a visitar-lo i a gaudir de dos dies d'exposició a l'aire lliure.

Així, la cita serà el dissabte 8 i el diumenge 9 d'abril amb més de 300 vehicles exposats en un espai de 10.000 m2. Un total de tretze expositors hi seran presents.

Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle que s'hi compri té la garantia del concessionari expositor i hi ha la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més, entre tots aquells que es comprin un vehicle a la ira se sortejarà un premi de 1.000 euros que es descomptarà de la compra del cotxe.

L'entrada és gratuïta i es podrà visitar de 10 del matí a 8 del vespre. Automercat espera rebre visitants de tota la comarca i altres poblacions veïnes. El públic d'Automercat és un visitant interessat a adquirir un vehicle, però també hi passegen moltes persones aficionades del sector i famílies encuriosides per veure de prop les ofertes. Fira Igualada publicarà algunes de les millors ofertes d'Automercat a les xarxes socials.