ERC d'Igualada veu bé la proposta de TIC Anoia per portar coneixement i desenvolupament en les Tecnologies de la Informació a Igualada i també l'emplaçament triat a la zona del REC per fer-hi un centre d'empresa. Però, al mateix temps reclama un nou planejament urbanístic (POUM) que solucionaria les dificultats per trobar edificis al barri.

Esquerra Igualada considera «positiu» que TICAnoia vulgui crear un nou clúster tecnològic al barri del Rec, que veuen aquesta unió com «un binomi potent i singular». Els membres del grup municipal també «comparteixen» la necessitat de l'aposta pel sector TIC, «sent un àmbit de creixement evident que pot repercutir molt positivament a la nostra ciutat». La proposta de TICAnoia, per als republicans, suposa també «començar a definir el barri del Rec», de manera real i amb projectes tangibles, malgrat que demanen al govern de la ciutat un «planejament urbanístic nou (l'actual data del 1986) per tal de facilitar i construir una idea definida de com i què ha de ser el Rec».

Precisament, afirmen els republicans, que «TICAnoia es troba amb una dificultat evident, la necessitat de construir un nou edifici amb un cost molt elevat» i això «és, en part, perquè no tenim planejament urbanístic nou» i «si hi hagués una idea, un projecte i un planejament definit seria pel barri del Rec i per Igualada molt més fàcil trobar un edifici actual per acollir projectes com els de TICAnoia sense necessitat d'haver de construir res». Els espais hi són, segons ERC, però amb la falta de planejament posat al dia, la mobilització i per tant la posada a mercat o a disposició d'ús de les construccions existents és molt difícil" i això provoca «perpetuar l'immobilisme del barri». Per als republicans, «resulta urgent un nou planejament».