Masquefa ha canviat les làmpades de l'enllumenat públic de Can Quiseró, amb la qual cosa es pretén generar un estalvi del 50% en el consum d'electricitat en aquesta zona. L'actuació, segons l'equip de govern, «forma part del Pla de Millores de les Urbanitzacions», que pretén reduir consums i millorar qualitat de llum.

Els treballs han consistit en l'adequació de les instal·lacions elèctriques i en la substitució de l'enllumenat públic per nous halogenurs metàl·lics ceràmics. A més, la nova il·luminació, a diferència de la que s'utilitzava fins ara, és totalment sostenible i no emet gasos d'efecte hivernacle com el CO2.

El regidor d'Urbanisme, Enrique Gómez, destaca la magnitud d'aquesta acció i posa de manifest com «el consistori treballa contínuament per a la recerca de recursos que permetin fer de Masquefa un municipi exemplar en la lluita contra el canvi climàtic i en l'adopció de noves tecnologies més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient». La instal·lació d'halogenurs me-tàl·lics ceràmics ha de millorar el rendiment de les instal·lacions elèctriques.