Igualada Comerç durà a terme una innovadora decoració ambiental de les principals zones comercials i també contribuirà a oferir activitats de dinamització i animació pel centre de la ciutat durant la Igualada Nit de Shopping. Seran principalment carrers del centre, que tindran decoracions i composicions florals sobre plafons gegants instal·lats expressament. El terra es decorarà amb els adhesius de mida gran, amb la imatge de les flors, que transmetran d'aquesta manera els aires de primavera.

Per sisena vegada, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en la Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la ciutat en la capital comercial aquell dia. En un ambient festiu amb l'afluència de milers de persones, la Igualada Nit de Shopping omplirà de contingut les plaçes i carrers de la ciutat. De nou, aquest cop, el dissabte 6 de maig, el comerç de la ciutat prepara una sèrie d'activitats i promocions exclusives per als seus fidels clients i els visitants de la ciutat. Els establiments que se sumin a la iniciativa estaran oberts fins a mitjanit.

Desfilada de moda

Un dels principals atractius d'aquest nova edició de la Igualada Nit de Shopping és l'organització d'una desfilada de moda, a les 9 de la nit, a la plaça de l'Ajuntament. L'acte Igualada Pret a Porter inclourà la participació d'11 establiments de diferents sectors. Hi haurà la presentació de les tendències de moda, imatge i complements del comerç local associat amb Igualada Comerç. L'organització ha fet el càsting de models seleccionats a través d'un concurs a les xarxes socials. El maquillatge i la perruqueria aniran a càrrec d'Igualada Comerç i les botigues participants.

Igualada Comerç editarà un díptic de la Igualada Nit de Shopping, amb la relació completa de tots els comerços participants en l'activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que duran a terme, com també amb informació útil de restaurants i pàrquings.