Un total de 88 marques i dissenyadors de moda seran presents a la nova edició del Rec.015, que tindrà lloc del 10 al 13 de maig. Els participants estaran repartits en quatre grans zones del barri del Rec, en un circuit urbà i obert a tothom, on es combina el patrimoni industrial de fa segles amb la creativitat dels espais i les marques de moda.

L'organització destaca que la moda local igualadina estarà representada per les marques Sita Murt, Micu Micu, Ingrid Munt, Buff, Boxley, Messcalino, David Valls, Dutch Delight, Jordi Rafart, Punto Blanco i The Garage by Punto Blanco. També les marques gestionades per botiguers locals com Javier Simorra o Pepe Jeans. A més, les grans marques com Levi's, Adidas, Mango, Textura, Camper o Privalia repeteixen i s'incorporen algunes novetats significatives, com Carhartt, Ailanto, Sebago, Tiny Cottons o Castañer, que amplien una oferta inèdita.

Com a novetat destaca també que, per primer cop, la passarel·la 080 i Rec.0 s'alien per crear un gran espai dedicat a la moda emergent catalana: la pop up store 080, que acollirà nous dissenyadors i marques com Carlotaoms, Ssic and Paul, Les Chausseurs, Pau Esteve o Rita Row, a més dels dissenyadors Dorotea, IKA Editions, Loa o Maria Roch.