L'equip de govern de l'Ajuntament de Collbató assegura que a la institució no "es té constància de cap denúncia que s'hagi presentat als Mossos d'Esquadra pels fets denunciats pel regidor Jordi Serra, qui havia estat al govern i ara hi té una posició d'enforntament. En relació a les acusacions del regidor no adscrit, Jordi Serra, reproduïdes per Regio7, el govern local considera que "la treballadora municipal va demanar més informació [en relació al procés de participació del POUM] a l'equip que estava realitzant el procés participatiu, dins dels processos formals i habituals per a la realització d'aquest tipus d'informes".

Serra deia que havia rebut la pressió del regidor Josep Estradé per introduir temes que no haurien sorgit del procés de participació i el govern afegeix que "de fet, a la primera part de lliurament dels treballs sobre el procés participatiu, objecte de l'informe, no s'havien de lliurar les propostes de la població sinó que es tractava d'una fase "informativa" on es "revisaven les propostes de l'Avanç de POUM. Així ho ratifica un informe de la secretària-interventora de l'Ajuntament. Tampoc té cap sentit l'afirmació que la treballadora hagués de redactar "informes favorables a les actuacions del regidor". Sempre segons el govern, "la responsabilitat de la treballadora era realitzar informes en relació a les feines del proveïdor i segons el grau d'acompliment de les condicions fixades en el contracte, en cap cas de les actuacions del regidor·.

"L'Ajuntament -assegura en un comunicat- no té cap constància que la situació laboral actual de la treballadora municipal tingui cap relació amb cap incidència relacionada amb el desenvolupament de la seva activitat professional a l'Ajuntament". I aclareix que "el regidor no adscrit Jordi Serra no va participar a cap de les reunions del personal de l'Ajuntament sobre el procés participatiu del POUM, per la qual cosa no pot afirmar categòricament les acusacions que realitza".

En relació al regidor no adscrit Jordi Serra, el govern recroda que "està citat a declarar als Jutjats de Martorell la setmana vinent per una querella presentada per l'Ajuntament de Collbató per assetjament laboral a una persona del personal tècnic de l'Ajuntament i que ha estat acceptada a tràmit pel jutge. Es troba tanmateix investigat per dos delictes més, un de "negociacions prohibides als funcionaris" i un altre de "tràfic d'influències". "I per aquest motiu, l'Equip de Govern considera que aquesta nova acció obeeix a la necessitat d'intoxicar per distreure l'atenció sobre el procés judicial al qual ell ha de fer front els propers dies".