ERC reclama un tercer camp de gespa a Igualada que pugui estar operatiu la temporada 2019-2020

En el context de la planificació de la temporada 2017-2018 per part de la majoria de clubs esportius igualadins, des del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada tornen a reclamar un tercer camp de gespa per als equips de futbol i de rugbi de la ciutat per a la temporada del 2019-2020.

En el debat dels pressupostos municipals del 2017, Esquerra va incloure aquesta inversió en la proposta de pressupost alternatiu.

Segons Enric Conill, regidor d'ERC, «l'ús de les instal·lacions existents s'ha de mirar d'optimitzar, especialment les instal·lacions aquàtiques i les instal·lacions esportives escolars». La reclamació, però, és molt concreta en l'àmbit del futbol i del rugbi: «Comparativament amb altres ciutats semblants, Igualada s'ha quedat enrere pel que fa als camps de de gespa disponibles. A més, els projectes d'esport de base del CF Fàtima, la UE Montserrat, l'Ateneu Igualada SEF, i CF Igualada no podran progressar d'acord amb la capacitat que tenen si no es construeix ara aquest tercer camp. Si hi afegim l'excel·lent projecte de l'Anoia Rugby, que està treballant per doblar la plantilla de jugadors en només tres anys, tot plegat serà inviable», afirma el regidor Conill.