La Festa de l'Educació de Vilanova del Camí torna a convocar les famílies en una matinal festiva el proper dissabte, la Festa de l'Educació. Amb el lema «Vine a fer escola» l'Ajuntament vilanoví i tots els centres d'ensenyament públics del municipi -infantil, primària i secundària- organitzen plegats una matinal festiva.

L'objectiu d'aquesta jornada, explica la regidora d'Educació vilanovina, Eva Vadillo, és «servir de punt de trobada i coneixement entre els centres vilanovins i la ciutadania. Una festa perquè les famílies puguin interactuar i on quedarà patent», diu Vadillo, «la unitat i la qualitat dels nostres centres: les llars, les escoles de primària i l'institut, que són referents al nostre municipi».

A partir de 2/4 d'11 del matí, a la plaça del mercat hi haurà tallers dinamitzats per les diferents Ampes de les escoles del nostre municipi. L'AMPA del Pompeu Fabra ha preparat un taller d'elaboració de xapes, el Marta Mata de confecció de polseres i el Joan Maragall un altre per fer sacs de plantes aromàtiques. Les llars d'infants La Baldufa i El Molinet proposen un taller d'experimentació amb materials de diverses textures, colors i sabors, i també disposaran d'un petit racó de construccions per als més menuts.

L'institut Pla de les Moreres ha optat per la projecció d'un vídeo que resumeix les activitats que es porten a terme al centre.

El programa cultural també convidarà les famílies a gaudir d'una sessió de contacontes, a 2/4 d'11, dins un gran iglú de vent instal·lat a la plaça. I a les 12 del migdia podrem gaudir d'un espectacle de màgia.

Enguany és la segona edició de la Festa de l'Educació de Vilanova, però aquesta arriba amb canvis en el govern local. La nova regidora d'Educació, Eva Vadillo, ha aprofitat les hores prèvies a la celebració per fer un agraïment «als centres d'ensenyament per la seva implicació, predisposició i participació en aquesta festa, que han preparat amb esforç i il·lusió perquè en pugui gaudir tota la comunitat».