L'Ajuntament dels Hostalets de Pierola té previst dur a terme durant les pròximes setmanes obres d'arranjament i millores en la pavimentació a sis carrers propers a la Ronda de Ponent i al centre del nucli.

Els carrers afectats per aquesta actuació són els d'Abat Escarré (entre el carrer Església i la Ronda Ponent), Pompeu Fabra (entre l'Abat Escarré i el de Joan Vallès), Anoia (de l'Abat Escarré i el de Joan Vallès), Joan Vallès (tram Anoia i Pompeu Fabra), Rei en Jaume (íntegrament) i un tram del carrer Catalunya (entre Mestre Lladós i Onze de Setembre). La previsió és que l'execució de les obres finalitzi abans de Sant Joan, sempre que les condicions climàtiques ho permetin.

Totes les actuacions seran prèviament senyalitzades i es faran els avisos corresponents per tal que els veïns estiguin informats de les afectacions i puguin preveure la mobilitat i accessibilitat a l'entorn dels carrers.

A més de les millores en el paviment, els treballs inclouen les reposicions de pintura així com la formació d'un pas de vianants elevat al carrer Catalunya.