Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona de Vallbona d'Anoia i de 38 i 24 anys, respectivament, acusats de robar amb violència i intimidació en un domicili de Capellades mentre el seu inquilí era a dins. També se'ls acusa d'haver robat el telèfon mòbil a un vianant, a la mateixa població.

Els fets van tenir lloc el dissabte passat, 17 de juny. Cap a 2/4 de 4 de la tarda, la parella, segons els Mossos, va entrar en un habitatge de Capellades mentre l'inquilí era a dins. Van rebentar la porta a puntades de peu i un cop a l'interior van amenaçar l'home amb un ganivet per un deute que volien cobrar. Van regirar el pis causant tot un seguit de destrosses i finalment, just abans de marxar, van agafar tots els objectes que van poder. La noia es va emportar un televisor i el comandament corresponent. I el noi, que portava un carret de la compra, el va omplir amb tot el que va poder: menjar, una pistola d'imitació, un ordinador portàtil, quatre telèfons mòbils, uns binocles i roba.

Agents dels Mossos van interceptar els autors just quan baixaven les escales. Moment en que els van poder detenir pels fets que acabaven d'ocórrer al domicili. Es dóna el cas que hores abans, a un vianat del carrer li van prendre el mòbil mentre l'estava utilitzant i la policia catalana han conclòs que els autors van ser la mateixa parella.

En total, la parella s'enfronta a dos delictes de robatoris amb violència i intimidació, un delicte de danys, un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, un delicte contra la salut pública, un delicte lleu de lesions i un delicte de furt.

Els arrestats, amb diversos antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar ingrés a presó.