24 de juny de 2017
24.06.2017
40 Años
40 Años

Els concerts i la zona de les Barraques confirmen la vitalitat de l'agenda de la Festa Major d'Olesa

L'espectacle de llum d'aquesta nit és un dels actes més concorreguts de la celebració olesana

23.06.2017 | 22:51

La Festa Major d'Olesa ha començat coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Són quatre dies amb una agenda atapeïda que combina tradició, cultura popular, i ball.

Com és habitual, els concerts i balls són uns dels plats forts de la festa major.

Els espais de música seran la plaça Catalunya, el Parc Municipal i la plaça de l'Oli. Ahir, els primers de saltar a l'escenari eren l'orquestra Costa Brava, a la plaça Catalunya, mentre que al Parc s'havia d'amenitzar la revetlla amb DJ Caribbean Dandy i els grups Dr. Prats i Sra. Tomasa.

Avui actuaran Los 80 Principales i a la plaça de l'Oli hi haurà una festa DJ. Un dels moments esperats d'avui serà la festa de la llum, que es farà a partir de les 11 de la nit.

Mentrestant, el Parc Municipal també acollirà una nova edició de les Barraques, organitzades per diferents entitats. Avui estaran obertes de les 8 del vespre a les 6 del matí. També demà hi haurà barraques, de 8 a 10 del matí, amb esmorzar i matines, i de les 5 de la tarda a dos quarts de 2 de la matinada.

La proposta alternativa a la festa major, les Barraques, arriba enguany a la cinquena edició. La novetat més destacada és la instal·lació d'una barraca gran i cinc de petites gestionades pel Cau, la CAL, el Club de Rol, l'Associació Nacional Joves Independentistes i Custos Ignis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema