L'Ajuntament d'Igualada ha iniciat els treballs en diferents punts de la ciutat corresponents al pla anual d'asfaltatge. Aquestes tasques tenen una durada prevista de tres setmanes, els recursos que s'hi destinen voregen els 430.000 euros i la superfície de ferm a millorar és d'uns 32.000 m2.

Tal com ja es va avançar el mes de maig passat, i després d'informar-ne els veïns dels carrers i places afectats, aquest mes d'agost s'asfaltarà el passeig Verdaguer sud, entre els carrers Sant Magí i Òdena; la plaça Mossèn Segura; el pont de l'N-IIa, entre l'avinguda Pasteur i la de la Pietat; i trams de les avingudes Pau Casals, Doctor Pasteur, Mestre Muntaner, Països Catalans, Àngel Guimerà.

També es faran asfaltatges de trams dels carrers Bèlgica, Masquefa, Gardènies, De la Torre, Germanes Castells, Sant Vicenç, Sant Josep, Bisbe Perelló i Nicolau Tous. Una altra de les intervencions es farà a l'aparcament de l'escola pública Emili Vallès, treballs que es desenvoluparan en tres fases i, finalment, l'entorn de la pista esportiva de l'escola Garcia Fossas.