05 de setembre de 2017
05.09.2017
40 Años
40 Años

Un curs de la Conca d'Òdena col·loca el 76% dels alumnes assistents

04.09.2017 | 23:55

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (Micod) ha dut a terme durant aquest any el projecte Reinmet per a la recuperació de la capacitat professional i la capacitat productiva.

El projecte, que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona, s'ha concentrat especialment en tasques d'especialització per donar suport a la reindustrialització del sector del metall.

En una primera fase del projecte es va realitzar un treball de diagnosi i es van recollir les necessitats de perfils professionals que tenien les empreses d'aquest àmbit. D'aquesta primera fase de diagnosi va sorgir la proposta d'una acció formativa de Manteniment Industrial adreçada a persones en situació de desocupació, més grans de 25 anys, amb un mínim d'un any d'experiència laboral i amb formació mínima de graduat escolar o ESO.

Un total de 17 persones van participar en aquest curs, amb una durada de 300 hores teòriques, que es van realitzar a l'IES Milà i Fontanals i a les instal·lacions d'Ig-Nova Ocupació, i 80 hores de pràctiques en diverses empreses del sector del metall. Tretze dels participants han trobat feina, de manera que s'ha aconseguit el 76% d'inserció en l'esmentat projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook