10 de setembre de 2017
10.09.2017
40 Años
40 Años

Masquefa farà una fira per degustar els productes del poble i l'entorn

10.09.2017 | 07:39
Festa del tastet de l´any passat, a Masquefa

Masquefa ho té tot a punt per fer la Fira de Tastets el proper cap de setmana. Es tracta d'una mostra en la qual els visitants poden degustar productes gastronòmics típics de la zona. Se celebra el dissabte 16 i el diumenge 17.

Es tracta d'una fira tradicional molt arrelada al municipi que pretén recordar els orígens de Masquefa relacionats amb la vinya, el camp i els productes de la terra. Al llarg de tot el cap de setmana, la vila s'omplirà d'activitats lúdiques i culturals destinades a tots els públics.

L'esperada Fira de Tastets de vins i caves, restauració i pastisseria serà, de nou, un dels plats forts de la festa. Cellers, restauradors i pastissers locals oferiran els seus productes als visitants, els quals podran conèixer i degustar la gastronomia de Masquefa i de la comarca de l'Anoia. A més, els que acudeixin a la fira gaudiran de l'elaboració d'aiguardents i destil·lats amb una fassina, tallers i jocs antics per als infants, la caravana dels ruquets, el tradicional concurs de Tastavins i actuacions musicals. A més, gràcies a la col·laboració de Masquefa Comerç, els més menuts també podran gaudir d'una màquina de crispetes.

La fira coincideix amb la Festa del Raïm, que se celebrarà ambdós dies de les 12 h a les 15 h i de les 18 h a les 00 h, i inclourà novament dues activitats que tenen lloc des de fa anys i que rememoren els orígens de la vila. La popular cercavila amb els carros i cavalls d'Antonio Malet serà dissabte a les 18.30 hores, de manera que els carrers de Masquefa veuran com es transportava el raïm antigament. Un cop finalitzi el recorregut, serà el torn de la trepitjada popular de raïm a la plaça de Josep M. Vila.

Diumenge al matí, el protagonisme serà per als esports, amb una pedalada familiar i una classe magistral de steps. En el capítol musical, destaca l'actuació d'Aitor Aljoma i Abel Jazz, dissabte a la nit i La petita simfonia, diumenge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook