Entre les entitats del poble, Sergi Santamaria, president del Club Petanca Abrera, destaca que és «molt interessant» aquesta possibilitat de ser el nom per al proper SUV de Seat, i afirma que és «un orgull que el nom del poble pugui anar per tot el món» si finalment aquest és l'escollit.

Avui, els ciutadans d'Abrera potser estaran un pas més a prop de rebre un nou impuls al coneixement del seu poble a escala mundial. La competència dels altres 8 noms serà una prova més, però els vilatans, tant si el nom és l'escollit com si no, se senten orgullosos de la seva vinculació amb la fàbrica automobilística.Abrera acull amb orgull la possibilitat de ser el nom del proper model de Seat.

Les entitats de la població seran de les primeres a seguir el procés obert de votació per saber, finalment, quin serà el nom del futur SUV, quin municipi donarà nom al vehicle. Seat és en aquests moments una de les companyies automobilístiques que més vehicles ven a l'Estat i és un dels puntals econòmics del país i, sobretot, de l'entorn de la planta, el Baix Llobregat Nord.