Calaf afrontarà la segona fase de la millora del clavegueram al carrer Eres de la Sal. Les obres començaran el proper dilluns. Les les durà a terme el Grup Vilà Vilà i tenen un pressupost de 34.984,35 euros. Aquesta claveguera ha de solucionar les filtracions d'aigües als conreus de la vora.

Els treballs per dur a terme aquesta obra s'iniciaran amb les feines de desbrossada i replanteig del terreny, i, per tant, durant els primers dies encara no es veurà pròpiamet el què. També es completarà la canalització soterrada, ja que actualment la xarxa discor-re a cel obert, fins arribar a la car-retera Llarga. La Junta de Govern va aprovar aquesta obra el mes de novembre passat. El projecte està redactat i l'executarà Aigües de Manresa, que és qui té la concessió de la gestió de l'aigua i del clavegueram de Calaf.

El setembre del 2016 es va executar la primera fase del projecte i es van canalitzar 150 metres de la xarxa de clavegueram. També es van retirar les restes d'un mur esfondrat que provocava que l'aigua bruta es filtrés als conreus.