El nucli antic de la Pobla de Claramunt acull demà durant el matí una nova edició de l'Exposició-Fira d'Art, que ja serà la desena. Aquesta activitat està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals i l'organitzen les regidories de Cultura i de Benestar Social. Es tracta d'una fira de matí, fins al migdia.

A plaça de mossèn Pere Bosch, la plaça de l'Església i el carrer Major, els visitants podran trobar més d'una trentena de parades amb diferents productes artesanals. Hi haurà pintura, dibuix, bijuteria, peces d'alabastre, de fusta, ceràmica, trencadís, carros i calesses, espelmes, pastisseria o objectes fets de patchwork. La majoria dels expositors seran poblatans però també n'hi haurà d'altres poblacions veïnes.

En les anteriors edicions, la proposta firal, que es va iniciar el 2008, ha tingut molt èxit de públic. Per celebrar el desè aniversari des de l'organització s'han preparat algunes sorpreses i activitats complementàries, com l'actuació del grup Surprise, que posarà música mentre els visitants passegen.

A més de l'Exposició-Fira d'Art i dins de la programació de les Festes Culturals, avui hi ha una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida Infantil Premi Gumersind Bisbal.